صفحه اصلی > پژوهش

مرکز رشد عتيق در نمايشگاه هفته پژوهش

مرکز رشد عتیق در نمایشگاه هفته پژوهش مرکز رشد عتیق در نمایشگاه پژوهش و نوآوری اصفهان مرکز رشد عتیق در نمایشگاه پژوهش و نوآوری اصفهان مرکز رشد عتیق در نمایشگاه پژوهش و نوآوری اصفهان مرکز رشد عتیق در نمایشگاه پژوهش و نوآوری اصفهان مرکز رشد عتیق در نمایشگاه پژوهش و نوآوری اصفهان مرکز رشد عتیق در

جزئیات بیشتر

تجلیل از کادر تحقیقاتی شرکت گز سکه

بمناسبت انتخاب پروگز بعنوان بهترين محصول واحدهاي تحقيق و توسعه استان اصفهان در سال 92،  شركت گز سكه از كادر مهندسین  سخت کوش و پر تلاش تحقيق و توسعه خود جناب آقایان هرندی و اکبریان، و سرکار خانمها ماندانا یزدانی، صبیحه السادات علیزاده، مرضیه آقایی و سمیه صراف و همچنین مدير عامل

جزئیات بیشتر

حضور گز سکه در نمایشگاه هفته پژوهش و نوآوری اصفهان

همزمان با افتتاح نمایشگاه پژوهش و نوآوری که در محل دائمی نمایشگاه های استان اصفهان برگزار شد، استاندار محترم استان اصفهان جناب آقای دکتر زرگرپور با حضور در غرفه دانشگاه جامع علمی و کاربردی از فعالیت های انجام شده و محصولات نوآورانه مرکز رشد خوشه فناوری های گز، شیرینی، شکلات

جزئیات بیشتر

مقاله تحقیقاتی اثر مصرف گز سین بیوتیک بر روی فاکتورهای مختلف خونی بیماران دیابت تیپ ۲

 درچكيده اثر مصرف روزانه گز سین بیوتیک بر روی فاکتور التهابی و پارامترهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت تیپ 2 دکتر ذات اله عاصمی1، دکتر محمد گوهریان2، حسین شاکری1، سبیحه السادات علیزاده2، علی محمد فرجی1، زهرا حیدرزاده1 1 مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه در بیماری های متابولیک، دانشگاه علوم پزشکی کاشان،

جزئیات بیشتر

حضور شرکت گز سکه در نهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری اصفهان

شرکت گز سکه با معرفی مرکز رشد خوشه فناوریهای گز و شیرینی و شکلات و صنایع وابسته در نهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان حضور به هم رساند، در این نمایشگاه که در روز سه شنبه 26 آذرماه 1392 در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان افتتاح شد،

جزئیات بیشتر

چاپ مقاله ISI تاثیر گز سین بیوتیک بر نتایج بارداری خانم های باردار در مجله LIPIDS آمریکا

واحد تحقیق و توسعه شرکت گز سکه با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان کارآمایی بالینی را مبنی بر تاثیرات گز سین بیوتیک بر نتایج بارداری خانم های باردار انجام داد. مقاله این پژوهش با عنوان زیر در مجله Lipids آمریکا به چاپ رسید. “Synbiotic Food Consumption Reduce Levels of Triacylglycerols and

جزئیات بیشتر

ارائه مقاله در دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

واحد تحقیق و توسعه شرکت گز سکه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان مجموعه مطالعاتی با موضوع" تاثیرات مصرف روزانه گز سین بیوتیکحاوی لاکتوباسیلوس اسپوروژنس بر روی پروفایل های متابولیک، فاکتورهای التهابی و بیومارکرهای استرس اکسیداتیو در زنان باردار"انجام داده است. حاصل این مطالعات که بر روی روند بارداری حدود

جزئیات بیشتر

کاهش ریسک ابتلا به دیابت بارداری در زنان بارداردر نتیجه مصرف گزسین بیوتیک

دکتر ذات اله عاصمی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مورد گفت: افزایش پروفایل های متابولیک بخصوص مقاومت به انسولین در دوران بارداری منجر به بروز دیابت بارداری خواهد شد. دیابت بارداری در 7 درصد از تمام حاملگی ها اتفاق می افتد. شیوع دیابت

جزئیات بیشتر

مصرف محصولات پروبیوتیک تا ۵۰ درصد ریسک ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش می دهد

مصرف محصولات پروبیوتیک  تا 50 درصد ریسک ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش می دهد  به گفته یک دندانپزشک، براساس پژوهش های صورت گرفته در آمریکا و اروپا، مصرف لبنیات پروبیوتیک 5 روز در هفته به مدت 3 هفته 50 درصد ریسک ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماری های لثه را

جزئیات بیشتر

مصرف گز بدون قند پروبیوتیک (سین بیوتیک) باعث افزایش معنی دار سطوح سرمی کلسیم، منیزیم و آهن در بیماران دیابتیک می شود

دکتر ذات اله عاصمی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مورد گفت: دیابت تیپ 2 یک اختلال متابولیکی است که با قند خون بالا، مقاومت به انسولین و کمبود نسبي انسولین در بدن تعریف می شود. همچنین مدارکی جدیدی وجود دارد که نشان می

جزئیات بیشتر