صفحه اصلی > دیابت

خوراک نخود در باس کافه

نخود در کنارطعم و مزه ی منحصر به فردش فواید بیشماری هم برای سلامتی دارد نخود سرشار از فیبر است و به کاهش وزن کمک می کند. هزاران فایده برای پوست دارد. در تقویت و رشد مو بسیار مؤثر است. منبع پروتيین خوبی برای گیاه خواران است. سرشار از آهن و مواد معدنی مورد نیاز

جزئیات بیشتر

خوراک عدس در باس کافه

خوراک عدس سالم و خوشمزه را در باس کافه نوش جان کنید. فواید خوراک عدس: عدس سرشار از پروتیین گیاهی، پتاسیم، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین B9 و اسید فولیک می باشد از فواید عدس می توان به بهبود دستگاه گوارش، کاهش فشارخون و درمان دیابت اشاره کرد. عدس

جزئیات بیشتر

نان هسته خرما

نان هسته خرما مقوی،تازه و خوشمزه یک میان وعده مناسب سرشار از فیبر آنتی اکسیدان و ویتامین های A , D رژیمی و تنظیم کننده چربی خون ضد سرطان و تسهیل کننده جذب عناصر معدنی مفید می باشد. نان غنی شده  با آرد هسته خرما دارای مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان

جزئیات بیشتر

عسل پروبیوتیک

مهربان ترین دوست شما کیست ؟مؤثرترین کیست؟ مؤثر در سلامتی شما، در شادابی شما، در طول عمر شما؟ می دانید موجوداتی هستند که فقط هستند که شما سالمتر باشید. میکروب های سلامتی بخش پروبیوتیک دوست واقعی، مؤثر و حیات بخش شما هستند. در هر یک گرم عسل پروبیوتیک صد میلیون

جزئیات بیشتر

دمنوش هسته خرما

دمنوش هسته خرما که با عنوان قهوه خرما هم شناخته می شود     دارای طبع گرم بوده و حاوی مواد معدنی بسیاری همچون آهن , سلنیوم , روی, منگنز و ویتامین های A, B, E است. بر اساس متون طب سنتی ابوعلی سینا نوشیدن منظم دمنوش هسته خرما باعث تنظیم قند و

جزئیات بیشتر

دریافت پروانه ساخت سوهان بدون قند با خلال پسته وبادام

شرکت دانش بنیان گز سکه (سهامی عام) موفق شد پس از فراز و فرودهای فراوان پروانه ساخت سوهان بدون قند با خلال پسته و بادام به شماره 15/15677 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کند.             

جزئیات بیشتر
پشمک بدون قند جایگزین شیرینی پرکالری

پشمک بدون قند

شرکت دانش بنیان گز سکه اولین و تنها تولید کننده ایرانی که موفق به دریافت پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو برای تولید انواع پشمک بدون قند شد. پشمک بدون قند طعم دار، در طعم های هل، دارچین، زعفران، وانیل، زنجبیل (شماره پروانه بهداشتی ساخت ۱۵/۶۳۶) پشمک بدون

جزئیات بیشتر

مقاله تحقیقاتی اثر مصرف گز سین بیوتیک بر روی فاکتورهای مختلف خونی بیماران دیابت تیپ ۲

 درچكيده اثر مصرف روزانه گز سین بیوتیک بر روی فاکتور التهابی و پارامترهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت تیپ 2 دکتر ذات اله عاصمی1، دکتر محمد گوهریان2، حسین شاکری1، سبیحه السادات علیزاده2، علی محمد فرجی1، زهرا حیدرزاده1 1 مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه در بیماری های متابولیک، دانشگاه علوم پزشکی کاشان،

جزئیات بیشتر

کاهش ریسک ابتلا به دیابت بارداری در زنان بارداردر نتیجه مصرف گزسین بیوتیک

دکتر ذات اله عاصمی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مورد گفت: افزایش پروفایل های متابولیک بخصوص مقاومت به انسولین در دوران بارداری منجر به بروز دیابت بارداری خواهد شد. دیابت بارداری در 7 درصد از تمام حاملگی ها اتفاق می افتد. شیوع دیابت

جزئیات بیشتر