صفحه اصلی > معرفی

کاردانی فنی صنایع غذایی-گزسازی

گروه: صنعت تعداد واحد: 72(21 عمومی و 52 اصلی) هدف: این رشته با هدف تربیت متخصصانی که بر کلیه امور مربوط به تولید گز مرحله اولیه شناخت مواد اولیه، ابزار و تجهیزات و مجموعه فرآیند های تولید، انبرش، و تحویل و فروش به طور نظری و عملی مسلط باشند، طراحی شده است. مهارت

جزئیات بیشتر

کاردانی حرفه ای قنادی

تعداد واحد: 72(20 عمومی، 52 اصلی) هدف: این رشته با هدف تربیت نیروی کار برای واحدهای تولیدی نان وشیرینی و کلیه ی واحدهای خدماتی نیازمند به این تخصص از قبیل هتل ها، رستوران ها، بیمارستان ها و سازمان ها طراحی و تدوین شده است.   مهارت های قابل کسب:       آشنایی با

جزئیات بیشتر

خوراک نخود در باس کافه

نخود در کنارطعم و مزه ی منحصر به فردش فواید بیشماری هم برای سلامتی دارد نخود سرشار از فیبر است و به کاهش وزن کمک می کند. هزاران فایده برای پوست دارد. در تقویت و رشد مو بسیار مؤثر است. منبع پروتيین خوبی برای گیاه خواران است. سرشار از آهن و مواد معدنی مورد نیاز

جزئیات بیشتر